Schuifwandkast.nl logo

Goedkope kledingkast

Bent u op zoek naar een goede kledingkast? Maar natuurlijk wel één van goede kwaliteit waar u jarenlang plezier van hebt. Koop dan uw goedkope kledingkast via schuifwandkast.nl.

Schowroom Nu samenstellen

Goedkope kledingkast

Bent u op zoek naar een goede kledingkast? Maar natuurlijk wel één van goede kwaliteit waar u jarenlang plezier van hebt. Koop dan uw goedkope kledingkast via schuifwandkast.nl.

Stel uw goedkope kledingkast samen

Goedkoopste schuifdeurkast

Met een beetje hulp van onze configurator stelt u uw goedkoopste schuifdeurkast samen. In 5 eenvoudige stappen kiest u wat de afmetingen moeten zijn, welke deuren u wilt en hoe het kastinterieur eruit moet zien. U vult uw gegevens in, controleert de bestelling en bevestigd dit middels een offerte aanvraag of u bestelt de kast direct.

De prijs wordt per stap bijgewerkt. Zo ziet u precies hoe goedkoop uw schuifdeurkast op maat uitvalt.

Wij bieden de goedkoopste schuifdeurkasten omdat wij de kasten zelf in eigen werkplaats maken. Verder maken wij geen gebruik van de tussenhandel. Doordat wij rechtstreeks aan u leveren, kunnen wij een goedkope schuifdeurkast op maat leveren.

Schuifdeurkast kantoor

Kleuren keuze

Kiest u een kast van schuifwandkast.nl? Dan heeft u de keuze uit 11 verschillende dessins voor uw kast. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een spiegeldeur op uw kast. Wist u dat een spiegel uw kamer optisch vergroot? Vooral een aanrader voor een compacte ruimte waar de kast wordt geplaatst.


Meten en monteren

Binnen een straal van 75 km rondom De Lier, is het mogelijk dat wij bij u langskomen voor een inmeet afspraak tegen betaling. Ook kunt u ervoor kiezen om uw kast door ons te laten monteren, geef deze optie aan bij het samenstellen van uw kast. Voor de prijzen en verdere informatie bekijkt u onze meet- en montageservice.

Meer weten over goedkope kledingkasten?

Wilt u graag meer weten over goedkope kledingkasten of heeft u een specifieke vraag? Denk bijvoorbeeld aan een kast die tegen een schuine wand moet worden geplaatst. Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden en kosten voor uw goedkope kledingkast op maat

Stel zelf uw ideale schuifwandkast samen!

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en vraag om een offerte of bestel uw kast op maat direct.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.