Schuifwandkast.nl logo

Schuifwandkast

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast op maat er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Schuifdeurkast op maat

Voor iedereen een kast op maat

Voor een schuifdeurkast op maat gaat u naar schuifwandkast.nl. Kastruimte is onmisbaar in de organisatie van uw huishouden. Met een kast op maat helpt u uw huis opgeruimd te houden. Naast het voorkomen van stof op de kast (een inbouwkast reikt tenslotte van vloer tot plafond), ziet uw ruimte er netjes afgewerkt en opgeruimd uit. Tenminste, als de kast op maat goed geïnstalleerd is. Bij schuifwandkast.nl kunt u daar natuurlijk van uit gaan.

Wilt u graag direct uw schuifwandkast samenstellen? Of bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Ga dan aan de slag met het samenstellen van uw kast. In 5 stappen heeft u uw ontwerp en prijs binnen handbereik.

Kast samenstellen

Schuifwandkasten op maat laten maken

Schuifwandkasten op maat laten maken? U kunt uw kast zelf inmeten; daarvoor hebben wij een handige inmeetinstructie voor u opgenomen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inmeet service. Wat uw wensen ook zijn, schuifwandkast.nl maakt alle kasten zelf op uw maat in onze werkplaats. Van muur tot muur en van vloer tot plafond. Geen stofnesten of kieren meer.

Kast op maat online

Wij leveren al jaren mooie producten, en ook uw kast maken wij graag op maat. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit én service van eigen medewerkers. Kwalitatieve kasten voor een verrassend betaalbaar bedrag.

Stel zelf uw ideale schuifwandkast samen!

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en vraag om een offerte of bestel uw kast op maat direct.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.