Schuifwandkast.nl logo


Inloopkast op maat

Inloopkast op maat laten maken?

Inloopkast op maat laten maken? Verlangt u naar een kast waar u in een oogopslag uw outfit van vandaag kunt samenstellen? Dan is een inloopkast wellicht iets voor u. Wij adviseren u graag om tot een logische indeling te komen. Heeft u specifieke afmetingen? Dat is voor ons geen probleem. In onze werkplaats maken wij uw inloopkast op maat, tegen een verrassend interessante prijs. Via onze online kastconfigurator krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor uw inloopkast op maat. Wist u dat u met onze inloopkasten op maat 30% extra kastruimte creëert?


Inloopkast ontwerpen

Met ons speciale tekenprogramma kunnen wij uw inloopkast ontwerpen en krijgt u direct een beeld bij uw toekomstige inloopkast. Door onze jarenlange ervaring komen wij met verrassende tips om uw wensen te realiseren in het ontwerp van uw inloopkast. Zo denken wij mee om een betaalbare inloopkast te ontwerpen.

Inloop Kledingkast

Een inloop kledingkast geeft u overzicht en tegelijkertijd een opgeruimd gevoel. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw inloop kledingkast. Ook kunt u terecht voor diverse kastinterieur accessoires. Denk aan een riemhouder, schoenenrek of stropdashouder.

Samenstellen van uw inloopkast

Wij adviseren uw graag bij het samenstellen van uw inloopkast op maat. Heeft u vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag de kasten in onze showroom bekijken? Neem dan contact met ons op of stel direct uw kast samen in onze configurator.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select