Schuifwandkast.nl logo


Landelijke Kledingkast

Ook voor een landelijke schuifwandkast zit u bij ons goed

Landelijke kasten

Landelijke kasten voor uw woning? Past de landelijke stijl goed bij u en uw huis en bent u op zoek naar een kast met landelijke stijl deuren? Bekijk dan ons aanbod aan landelijke deuren en kasten.
Zo kunt u kiezen voor landelijke schuifdeuren maar ook kunt u bij ons terecht om een hele kast op maat te laten maken.

Landelijke kledingkast
Uw huis moet een prettige omgeving zijn als u thuis komt. Dit geldt dan vooral voor een woonkamer en keuken, maar wat dacht u van uw slaapkamer. Rust is hier erg belangrijk. Kies voor een schuifdeurkast en uw spullen zijn netjes opgeruimd. Maak de kast eigen door bijvoorbeeld te kiezen voor een landelijke kledingkast. Dit geeft direct een warme en sfeervolle uitstraling aan uw slaapkamer.

Kastinterieur
Naast het exterieur, de deuren, bieden wij uiteraard ook het kastinterieur. U kunt zelf uw hang- en legruimte indelen. Daarnaast bieden wij diverse accessoires zoals stropdashouders, opberglades en schoenen standaards. Voor een opgeruimd gevoel.

Schuifwandsysteem op maat
Een kast bestaat uit een kastombouw, schuifdeuren en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat normaal gesproken uit het bodempaneel en - indien de kast vrijstaat - uit eindpanelen. Zoals gezegd kunt u zelf het kastinterieur helemaal indelen zoals u dat prettig vindt.

Inmeetinstructie en service
U kunt uw kast zelf inmeten; daarvoor hebben wij een handige inmeetinstructie voor u opgenomen. U kunt ook gebruik maken van onze inmeetservice. Wij plannen dan een afspraak met u in en komen langs om de maten op te nemen zodat wij u een kast op maat kunnen leveren. Geen stofnesten of kieren meer.

Moderne schuifwandkast
Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select