Schuifwandkast.nl logo

Schuifwandkast

Iedereen een kast op maat

Kastruimte is onmisbaar in de organisatie van uw huishouden. Met een schuifwandkast of schuifdeurkast op maat helpt u uw huis opgeruimd te houden. Naast het voorkomen van stof op de kast (een inbouwkast reikt tenslotte van vloer tot plafond), ziet uw ruimte er netjes afgewerkt en opgeruimd uit. Tenminste, als de inbouwkast goed geïnstalleerd is. Bij Schuifwandkast kunt u daar natuurlijk van uit gaan.


Schuifwandkast op maat

Een schuifwandkast op maat? U kunt uw kast zelf inmeten; daarvoor hebben wij nog een handige inmeetinstructie voor u opgenomen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inmeet service. Daartoe plant u heel handig een afspraak met ons in. Wat uw wensen ook zijn, Schuifwandkast maakt alle kasten zelf op uw maat, dus van muur tot muur en van vloer tot plafond. Geen stofnesten of kieren meer.


Kastaccessoires

Wij bieden u de meest ideale manier van opbergen, overal waar kastruimte nodig is. Ook aan het interieur van uw kast, stellen wij hoge eisen. Voor het interieur van uw kast is er veel mogelijk: stropdashouders, sokken- of ondergoedlades, roedes, etc. u kunt het zo gek niet bedenken. En uiteraard bevatten onze inbouwkasten hoge kwaliteit aluminium schuifwandsystemen die geruisloos lopen door middel van kogelgelagerde wielen.

Naast het schuifwandsysteem op maat bestaat een kast uit een kastombouw en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat in de regel uit het bodempaneel en indien de kast aan éen of twee kanten vrijstaat uit eindpanelen. Hiervoor leveren wij vele kleuren en stijlen, zodat uw schuifdeurkast altijd in uw eigen interieur past. Want naast dat wij kwaliteitsproducten willen leveren, wil het oog ook wat!

Het kastinterieur kunt u zelf indelen zodat u voldoende hang- en legruimte kunt creëren. Legplanken van boven tot onder zijn mogelijk, maar ook combinaties van ingebouwde legplanken en hangsystemen behoren tot de mogelijkheid. In ons bestelproces vindt u hier toe allerlei verschillende opties en indelingen om uit te kiezen. Tevens berekend u hier makkelijk de prijs van uw favoriete schuifwandkast uit. Met onze accessoires maakt u uw kast helemaal af. Stropdashouders, opbergsystemen voor sokken, of schoenenstandaards.

Stel zelf uw ideale kast samen!

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en vraag om een offerte of bestel uw kast op maat direct.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties