Schuifwandkast.nl logo


Spiegeldeur op maat

Niets zo handig als een spiegeldeur in uw schuifdeurkast. Even kijken of u en uw outfit een match zijn voordat u aan de dag begint! Bekijk ons aanbod aan schuifwandkasten op maat met spiegeldeuren. Zo kunt u kiezen voor een complete spiegeldeuren kast of bijvoorbeeld een spiegeldeur gecombineerd met een houten schuifdeur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel zelf uw schuifwandkast samen met de configurator of breng een bezoek aan onze showroom.


Schuifwandkast spiegel

Naast de voor de hand liggende functies van een spiegel zorgt een spiegel er ook voor dat een ruimte optisch groter lijkt. Door te kiezen voor een spiegeldeur lijkt uw slaapkamer in een keer een stuk ruimer. Uitermate geschikt voor de relatief kleinere slaapkamer, die tegelijkertijd opgeruimd en netjes is met een strakke afgesloten kast.

Naast het exterieur, de deuren, bieden wij uiteraard ook het kastinterieur. U kunt zelf uw hang- en legruimte indelen. Daarnaast bieden wij diverse accessoires zoals stropdashouders, opberglades en schoenen standaards. Voor een opgeruimd gevoel.

Schuifwandsysteem op maat
Een kast bestaat uit een kastombouw, schuifdeuren en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat normaal gesproken uit het bodempaneel en - indien de kast vrijstaat - uit eindpanelen. Zoals gezegd kunt u zelf het kastinterieur helemaal indelen zoals u dat prettig vindt.

Inmeetinstructie en service

U kunt uw kast zelf inmeten; daarvoor hebben wij een handige inmeetinstructie voor u opgenomen.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.