Schuifwandkast.nl logo

Kastaccessoires

Heeft u speciale wensen voor uw kastinterieur? Ontdek dan de mogelijkheden van kastaccessoires zoals schoenenstandaarden, sokkenladen of stropdashouders. Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Accessoires

Maak uw schuifdeurkast helemaal compleet!

U maakt uw schuifwandkast helemaal compleet met de handige opbergaccessoires zoals stropdashouders, schoenenstandaarden en riemhouders.


Kastinterieur

Wij bieden u de meest ideale manier van opbergen, overal waar kastruimte nodig is. Ook aan het interieur van uw kast, stellen wij hoge eisen. Voor het interieur van uw kast is er veel mogelijk: stropdashouders, sokken- of ondergoedladen, roedes, etc. u kunt het zo gek niet bedenken. En uiteraard bevatten onze inbouwkasten hoge kwaliteit aluminium schuifwandsystemen die geruisloos lopen door middel van kogelgelagerde wielen.

Garderobelift kastaccessoire

Met de garderobelift kunt u de kleding die hoog in uw kast hangt naar beneden trekken. Met de handige uittrekbare stropdashouder kunt u uw stropdassen kreukvrij en overzichtelijk opbergen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een stropdashouder met een bakje voor uw manchetknopen.

Broekhouder
Schoenenstandaard
Garderobelift

Kastombouw

Naast het schuifwandsysteem op maat bestaat een kast uit een kastombouw en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat in de regel uit het bodempaneel en indien de kast aan éen of twee kanten vrijstaat uit eindpanelen. Hiervoor leveren wij vele kleuren en stijlen, zodat uw schuifdeurkast altijd in uw eigen interieur past. Want naast dat wij kwaliteitsproducten willen leveren, wil het oog ook wat!

Kastinterieur

Het kastinterieur kunt u zelf indelen zodat u voldoende hang- en legruimte kunt creëren. Legplanken van boven tot onder zijn mogelijk, maar ook combinaties van ingebouwde legplanken en hangsystemen behoren tot de mogelijkheid. In ons bestelproces vindt u allerlei verschillende opties en indelingen om uit te kiezen. Ook berekent u hier makkelijk de prijs van uw favoriete schuifwandkast. Met onze accessoires maakt u uw kast compleet. Stropdashouders, opbergsystemen voor sokken of schoenenstandaarden.

Uw schuifwandkast samenstellen

Stel uw schuifwandkast samen via onze configurator en krijg direct een verrassende prijs te zien. Vraag vervolgens een offerte aan of bestel uw kast direct online.

Riemhouder
Ladenblok

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.