Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Drie-sporen rails...

Schuifwandkast met grote mogelijkheden!

Bij een schuifwandkast denken mensen vaak aan een inbouwkast voor het opbergen van hun kleding in een slaapruimte. Maar een schuifwandsysteem misstaat ook helemaal niet in bijvoorbeeld uw gang, op de overloop of om een rommelkamer netjes af te werken. Zo creëert u snel extra opbergruimte, en ruimt u uw spullen netjes uit het zicht weg. De ruimte ziet er afgewerkt en opgeruimd uit. Vaak denken mensen echter dat een schuifwandkast in bijvoorbeeld een rommelkamer niet handig is omdat ze daar grotere materialen opbergen. En die passen niet door de deur van een reguliere kast. Met de drie-sporen rails van Schuifwandkast is dat verleden tijd!

Drie sporen rails

De voordelen van een drie-sporen rails
Een drie-sporen rails betekent dat u drie schuifdeuren achter elkaar kunt schuiven. U creëert daarmee een extra grote inzet ruimte, waardoor u bijvoorbeeld koffers, ski-materialen of kerstbomen makkelijk in uw schuifwandkast kunt plaatsen. Geen moeilijk gedoe meer met het bekende 'bochtje om'. Zo kunt u dus veel meer grotere materialen plaatsen. Een drie-sporen schuifwandkast heeft dan ineens grote mogelijkheden!

Drie sporen rails

Drie-sporen inbouwkast uitgelegd
De drie-sporen inbouwkast bestaat uit een onderplaat, indien gewenst een zijplaat en een kastindeling, de rails waar de deuren op lopen en de deuren zelf. Uiteraard gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten. Bijkomend voordeel is dat Schuifwandkast uw kast zelf op maat maakt in onze werkplaats in De Lier. Alle producten die u bij Schuifwandkast.nl besteld gaan dus door onze eigen handen, waarmee wij een stukje extra service en kwaliteit kunnen waarborgen. Dat geldt uiteraard ook voor de drie-sporen rails.

Drie sporen rails

Flexibele kastindeling
Bij een drie-sporen rails is de indeling van de kast net zo belangrijk als bij een op maat gemaakte kledingkast. Misschien nog wel belangrijker omdat u hier grotere materialen in kwijt wilt kunnen. Bij Schuifwandkast.nl kunt u uw kast indeling zelf samenstellen. Wij maken uw kastindeling namelijk ook zelf op maat. En laat u verrassen door de prijs, want daarin blijven wij heel voordelig!

Bellen of mailen
In de rekentool op onze site kunt u snel en gemakkelijk uw eigen kast samenstellen en berekenen. U vult de gewenste afmeting in, kiest de kleur van uw deuren en zoekt uw kast indeling uit. Aangezien wij bij het samenstellen van uw drie-sporen rails kast net iets meer informatie van u nodig hebben, vragen wij u ons even te bellen of te mailen. Dan nemen wij snel (uiteraard vrijblijvend) contact met u op.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select