Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

M-Select werkplaats

Maatwerk uit eigen werkplaats

Bent u opzoek naar een kast op maat? Wij helpen u graag want in onze eigen werkplaats produceren wij een kast die helemaal voldoet aan uw wensen. Doordat wij in eigen beheer produceren kunnen wij de kasten tegen een verrassend bedrag aanbieden. Van schuifdeuren tot complete schuifdeurkasten.

Uw wensen voor een kast op maat
Heeft u iets in gedachten? Wij denken graag met u mee. Hoe benut u uw ruimte het beste als u gebruik wilt maken van een schuifdeurkast? Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en wat niet werkt. Wat het geld wel of niet waard is. Waar u over 10 jaar nog steeds blij mee bent. Om u hierin te ondersteunen maken kunnen wij uw kast eerst ontwerpen in een 3D-visualisatie tekenprogramma. Uw kast wordt daarna gemaakt in onze eigen werkplaats, zo is ontwerp en fabricage bij ons onder 1 dak.

Even voorstellen
Graag stellen wij u voor aan onze mannen van de werkplaats en montage:

Kevin; een enthousiaste meubelmaker, vind het een uitdaging om heel precies te werken en neemt geen genoegen met een 8 of een 9 maar gaat altijd voor een topprestatie

Nick; meubelmaker en monteur, weet ook van aanpakken maar doet dat altijd weloverwogen en rustig. Weet wat hij moet doen en hoe mooier uw kast hoe groter zijn glimlach, hij houdt van zijn vak.

Nico; onze voorman in de buitendienst, geen klus is hem te gek of te moeilijk, weet in de kleinste hoeken nog een handige oplossing te creëren en met zijn jarenlange ervaring heeft u hem graag in huis.

Erwin; hem vind u overal, bij ons in de showroom, bij u thuis om alles in te meten en de plannen uit te werken. Maar ook springt hij bij waar nodig is, aanspreekpunt, regelaar en oplossingengenerator. Hij is u graag van dienst.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.