Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Meet- en Montageservice

Maak gebruik van onze nauwkeurige en deskundige meet- en montageservice

Schuifwandkast.nl is dé online webshop voor uw schuifdeurkast op maat. U kunt op deze site zelf een mooie schuifdeurkast samenstellen waarbij uw offerteprijs continu zichtbaar is.


Meetservice

Binnen een straal van 75 km vanaf onze werkplaats in De Lier, berekend door een online routeplanner, kunt u gebruik maken van onze meetservice. Een van onze adviseurs komt dan bij u thuis de exacte maten van de schuifdeurkast opnemen. De adviseur kan u tevens advies geven over de kleur en indeling van uw kast. Tot de standaarduitrusting van de adviseur hoort een koffer met alle kleurenstalen.

De kosten van de meetservice bedragen slechts 45,- euro. In het samenstelproces kunt u aangeven of u voor uw schuifdeurkast gebruik wenst te maken van de meetservice. De kosten worden dan automatisch in de totale prijs van de schuifdeurkast meegerekend. Bent u nog niet zeker of u de schuifdeurkast wilt bestellen, maar wilt u wel graag deskundig advies, dan kunt u ook contact opnemen voor het maken van een vrijblijvende meetafspraak. De kosten van de meetservice rekent u contant af met onze adviseur ter plaatse. Wij behouden ons het recht voor de maten niet af te geven.

Als uw schuifwandkast bestemd is voor een locatie buiten 75 km, kunnen wij de kast uiteraard wel leveren, maar dient u de schuifwandkast zelf te meten.

Meer informatie over zelf meten vindt u bij onze meetinstructie.


Montageservice

Voor het deskundig laten plaatsen van uw schuifwandkast kunt u gebruik maken van onze montageservice. De kosten van de montageservice zijn 250 euro per kast exclusief meet- en bezorgkosten.

Kiest u voor onze montageservice, dan komen de bezorgkosten en meetkostenhier altijd nog bij. In het samenstelproces kunt u aangeven of u voor uw schuifdeurkast gebruik wenst te maken van de montageservice. De totale kosten worden dan automatisch in de totale prijs van de schuifdeurkast meegerekend. Koopt u meerdere kasten tegelijk, dan hoeft u uiteraard maar een keer de kosten van de bezorg- en meetservice te betalen. Dit berekenen we handmatig achteraf.

Onze afdeling planning neemt tijdig contact met u op voor het maken van een afspraak om de kast te komen monteren.


Levertijd

Als u de schuifdeurkast komt afhalen bij onze werkplaats in De Lier moet u rekening houden met een levertijd van 15 werkdagen. Wilt u de schuifdeurkast laten bezorgen of door ons laten monteren, dan moet u rekening houden met 20-25 werkdagen. Als u gebruik maakt van de meetservice, dan begint de levertijd te lopen na dat we gemeten hebben.


Bezorgservice

U kunt gebruik maken van onze bezorgservice. We rekenen voor alle afstanden een uniform bezorgtarief van €75,- Wij bezorgen uw kast op de begane grond over de eerste drempel van het pand. Wilt u in een keer meerdere kasten laten bezorgen, dan rekenen we slechst een keer de bezorgkosten. Maakt u gebruik van deze service, dan nemen wij contact met u op voor het bezorgen van de kast op een moment dat het u het beste schikt.


Betalen
U dient de kast uiterlijk bij aflevering te betalen. Als u gebruik maakt van de bezorg- of montageservice dan hebben de monteurs een mobiel pinapparaat bij zich. Ook als u de schuifdeurkast op komt halen kunt u met pin betalen.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select