Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Meetinstructie

Meten is weten!

Niets is zo vervelend als een kast die niet past. Om u te verzekeren van een goed passend eindresultaat geven wij u de volgende tips:

  • Kijk eerst of de wanden en de vloer waterpas zijn.
  • Meet de hoogte op twee plaatsen namelijk links en rechts. Deze maten worden gevraagd bij het samenstellen van een kast. Meet voor de zekerheid ook nog een keer in het midden. Deze maat hoeft u niet op te geven, maar verzeker u er van dat er geen bult in de vloer of een zak in het plafond zit.
  • Meet de breedte van uw kast op twee plaatsen namelijk boven en onder.
  • Er mag zowel in de hoogte als in de breedte een maximaal maatverschil van 15 mm worden opgegeven.
  • Meet ook altijd de diepte. Deze hoeft u niet op te geven, maar u moet er wel zeker van zijn dat u voor een complete kast een diepte van 675 mm kwijt kunt.
  • TIP! Wij willen de maatvoering tot op de millimeter weten. Indien u met een rolmaat meet is het wel eens lastig, omdat deze rond loopt op het punt waar je de maat wil lezen. Los dit op door vanaf de eerste meetzijde een streep te zetten op exact 1000 mm, meet dan vanaf de andere meetzijde tot aan het streepje en tel de 1000 mm er weer bij op, dan heeft u de juiste maat.

Bent u niet zeker van uw zaak, neem dan contact op. Wij zijn altijd bereid u met raad en daad terzijde te staan. U kunt ook kiezen voor onze meetservice.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select