Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Veelgestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen

Onderwerp :

Hoe moet ik meten?

Meten

Om maatwerk te kunnen leveren zal gemeten moeten worden. Dit is niet moeilijk, maar moet wel precies gebeuren. Kijk voor tips bij onze uitgebreide meetinstructies.

Bent u niet zeker van uw zaak, neem dan contact op. Wij zijn altijd bereid u met raad en daad terzijde te staan.

Kan ik de kast ook laten meten?

Meten

Niets is zo vervelend als een maatwerk kastenwand die net te groot of te klein is. U kunt daarom ook gebruik maken van onze professionele meetservice.

Kan ik een kleurenstaal aanvragen?

Kleuren

We bieden de keuze uit twaalf paneelkleuren. Omdat het op de computer soms lastig in te schatten is hoe de kleur er precies uit ziet, sturen wij u op uw verzoek kleurenstalen toe. Indien u gebruik maakt van onze meetservice heeft onze adviseur alle kleurstalen bij zich. Wilt u een kleurenstaal bestellen, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wat is de levertijd van de kast?

Levering

Maakt u gebruik van onze bezorg- en/of montageservice, dan moet u rekening houden met 20 - 25 werkdagen levertijd. Wanneer u de kast komt afhalen bij de werkplaats, is de levertijd 15 werkdagen. Wij nemen tijdig contact met u op om een afspraak te maken of te laten weten dat de kast klaar staat om afgehaald te worden.

Kan ik de gehele schuifwandkast ergens bekijken?

Showroom

De schuifwandkasten van schuifwandkast.nl kunt u bekijken in de uitgebreide showroom van Marsman Maatwerk in De Lier (tussen Den Haag en Rotterdam). Bovendien is het mogelijk om hier met een van onze adviseurs te spreken. Voor meer informatie over de openingstijden en de locatie, zie contact.


Kan ik de schuifwandkast ook laten bezorgen?

Levering

U kunt gebruik maken van onze bezorgservice. Wij bezorgen uw kast op de begane grond over de eerste drempel van het pand.

Kan ik de schuifwandkast laten monteren?

Montageservice

U kunt gebruik maken van onze montageservice. Een van onze montageteams zal uw schuifwandkast dan deskundig plaatsen.

Ik wil de kast zelf ophalen, hoe vervoer ik de kast het beste?

Levering

U heeft een busje of aanhanger nodig waar een lengte van ruim 260 cm in vervoerd kan worden. Neem wat oude dekens mee ter bescherming. Wij helpen u op onze locatie met laden en hebben ook beschermingsmaterialen en bindtouw beschikbaar.

Ik heb een meetfout gemaakt, wat nu te doen?

Meten

Zelfs de besten maken fouten, neem contact met ons op voor een oplossing. Omdat wij de kasten zelf produceren zijn we niet voor één gat te vangen en verzinnen we samen met u een list.

Is een kast met schuine wanden ook mogelijk?

Mogelijkheden

U heeft het meeste profijt van een schuifwandkast op maat in een recht toe recht aan situatie. Onze online winkel kent vele mogelijkheden, maar er is nog meer mogelijk dan onze website u biedt. Neem contact op met een van onze adviseurs. Op afstand met een situatieschets kunnen wij u al prima adviseren over de mogelijkheden.

Er moet een koker met standleidingen verwerkt worden in mijn kast, wat nu?

Mogelijkheden

Er is meer mogelijk dan onze website u biedt. Mailt u ons een situatieschets met de door u gemeten maten, hiermee kunnen wij u een aangepaste offerte aanbieden.

Kan ik ook enkel de deuren of enkel het kastinterieur bestellen?

Mogelijkheden

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Kies de optie 'zelf samenstellen' en vink de optie geen deuren of geen interieur aan in de betreffende stappen.

Hoe kan ik betalen?

Betaling

U dient de kast bij aflevering te betalen. Als u gebruik maakt van de bezorg- of montageservice dan hebben de monteurs een mobiel pinapparaat bij zich. Ook als u de schuifdeurkast op komt halen kunt u met pin betalen. U kunt het bedrag ook van tevoren overmaken. U vindt onze betalingsgegevens op de orderbevestiging.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.