Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Verzending en bezorgservice

Wij bezorgen uw schuifwandkast graag bij u thuis!

U kunt gebruik maken van onze bezorgservice om de kast op maat bij u thuis te laten bezorgen. Wij bezorgen uw schuifdeurkast op de begane grond over de eerste drempel van het pand. We hanteren een landelijk uniform bezorgtarief van slechts €75,-. In het samenstelproces kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van de bezorgservice. De kosten worden dan automatisch in de totale prijs van de schuifdeurkast meegerekend.

U kunt de kast ook zelf afhalen bij onze werkplaats in De Lier (adres). Hiervoor brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. Denk daarbij wel aan de benodigde laadruimte voor de schuifdeuren. Deze moet minstens 260 cm diep zijn om de schuifdeuren goed te kunnen vervoeren. Neem wat oude dekens mee voor de bescherming.

Wij helpen u op onze locatie met laden en hebben ook beschermingsmaterialen en bindtouw beschikbaar.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select