Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Werkwijze

Zo gaan wij te werk bij schuifwandkast.nl

Schuifwandkast.nl is dé online webshop voor uw schuifdeurkast op maat. U kunt op deze site zelf een mooie schuifdeurkast samenstellen waarbij uw offerteprijs continu zichtbaar is.

Zelf samenstellen en bestellen
Op Schuifwandkast.nl ontwerpt u uw schuifdeurkast helemaal naar eigen wens. Na het doorlopen van een paar eenvoudige stappen kunt u aangeven of u de kast wilt bestellen of nog even wilt nadenken. Als u de kast bestelt krijgt u van ons per mail een orderbevestiging. Gaat u met deze orderbevestiging akkoord, dan nemen we de kast in productie. Indien u aangeeft nog even na te willen denken, mailen we u een offerte van de door u ontworpen kast.

Meetinstructie
Meten is weten. Niet moeilijk, maar nauwkeurigheid is geboden. Voor meer informatie, zie hier onze uitgebreide meetinstructie.

Meetservice
U kunt ook kiezen voor onze meetservice. Binnen een straal van 75 km vanaf onze locatie in De Lier, berekend door een online routeplanner, komen wij voor slechts €65,- bij u meten. Wilt u in een keer meerdere kasten in laten meten, dan rekenen we slechts een keer de meetkosten.

Als uw schuifwandkast bestemd is voor een locatie buiten deze 75 km, kunnen wij uiteraard wel de kast maken, maar dient u de schuifwandkast zelf te meten.

Levertijd
Als u de schuifdeurkast komt afhalen bij onze werkplaats moet u rekening houden met een levertijd van 15 werkdagen. Wilt u de schuifdeurkast laten bezorgen of door ons laten monteren, dan moet u rekening houden met 20-25 werkdagen. Als u gebruik maakt van de meetservice, dan begint de levertijd te lopen na dat we gemeten hebben.

Bezorgservice
U kunt gebruik maken van onze bezorgservice. We rekenen voor alle afstanden een uniform bezorgtarief van €85,- Wij bezorgen uw kast op de begane grond over de eerste drempel van het pand. Wilt u in een keer meerdere kasten laten bezorgen, dan rekenen we slechts een keer de bezorgkosten. Maakt u gebruik van deze service, dan nemen wij contact met u op voor het bezorgen van de kast op een moment dat het u het beste schikt.

Montage
Voor het deskundig laten plaatsen van uw schuifwandkast kunt u gebruik maken van onze montageservice. De kosten van de montageservice zijn € 425,- per kast exclusief meet- en bezorgkosten. Maakt u gebruik van deze service, dan nemen wij contact met u op voor het monteren van de kast op een moment dat het u het beste schikt.

Betalen
U dient de kast uiterlijk bij aflevering te betalen. Als u gebruik maakt van de bezorg- of montageservice dan hebben de monteurs een mobiel pinapparaat bij zich. Ook als u de schuifdeurkast op komt halen kunt u met pin betalen.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.