Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Over ons

Schuifwandkast.nl dé webshop voor uw kast op maat

Op schuifwandkast.nl verkopen wij ons eigen merk M-select. In een aantal eenvoudige stappen stelt u op onze website zelf uw schuifwandkast op maat samen. Kies uit een van de vele indelingsmogelijkheden voor uw interieur en maak de kast af met een van de accessoires. Wij maken de schuifdeuren, de ombouw en het interieur zelf in onze werkplaats.

Op onze website voorzien wij u graag van advies. We geven u tips die helpen bij het vinden en bestellen van de juiste schuifdeuren en kastinterieurs. Ons team heeft jarenlange ervaring met onze producten. Wij zijn u graag van dienst.

Voor persoonlijk advies kunt u ook terecht in onze uitgebreide showroom in De Lier (nabij Delft). Tevens vindt u hier kasten van de gerenommeerde merken DSH en Garobe. Hier kunnen we uw schuifwandkast ontwerpen met behulp van de nieuwste 3d-visualisatietechnieken.

Schuifwandkast.nl is de online winkel van Marsman Maatwerk in De Lier. U kunt ons mailen: service@schuifwandkast.nl of bellen: 0174 420861 of onze winkel bezoeken tijdens onze reguliere openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
  • zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

U vindt onze 500 m² grote vestiging aan de Lierweg 48G te De Lier.


Over Schuifwandkast.nl

Dorps karakter met wereldwijde blik

Over Marsman maatwerk

Schuifwandkast.nl is de online winkel van Marsman Maatwerk gevestigd in De Lier. Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat. Wij produceren deze schuifwandkasten zelf in onze eigen werkplaats.

Maatwerk zit in onze naam en onze genen. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Ons team bestaat uit zes vakkundige mannen. Herman en Erwin zorgen dat u via telefoon en mail en in onze showroom goed geholpen wordt. Verder hebben wij onze eigen monteurs en vakmannen in dienst die zorgen voor uw op maat gemaakte kast en een deskundige montage.

Een nadere kennismaking met ons bedrijf en wat wij allemaal doen vindt u op www.marsmanmaatwerk.nl.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select