Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Referenties

inspirerende voorbeeldprojecten

Bezoek onze ideeënhoek voor een frisse kijk of origineel idee. Wij tonen u een aantal foto's van schuifdeurkasten die we geplaatst hebben. Zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden.

Schuifwandkast met kastinterieur

Schuifwandkast met kastinterieur

Een schuifwandkast bestaat uit meerdere onderdelen: de ombouw, de schuifdeuren en het kastinterieur.

Lees verder
Inbouwkast in woonkamer

Inbouwkast in woonkamer

Bij een schuifwandkast denken mensen vaak aan een inbouwkast in de slaapkamer. Maar een schuifwandsysteem misstaat ook helemaal niet in bijvoorbeeld uw woonkamer, gang of overloop.

Lees verder
Inbouwkast met spiegeldeur

Inbouwkast met spiegeldeur

Vaak horen wij hoe blij klanten zijn met hun spiegeldeur op hun schuifwandkast. Onze klant zat op zo'n moment dan verlegen om opbergruimte in zijn huis en door het optimaal te gebruiken van de volledige muur ruimte, behaalt hij maximaal resultaat.

Lees verder
Inbouwkast in een kleine ruimte

Inbouwkast in een kleine ruimte

Vaak krijgen wij van klanten de vraag of wij een schuifwandkast in een kleine ruimte kunnen plaatsen. En hoe wij dat doen. Onze klant zit op zo'n moment dan verlegen om opbergruimte in zijn huis en door het optimaal te gebruiken van de volledige muur ruimte, behaalt hij maximaal resultaat.

Lees verder
Inbouwkast met design deuren

Inbouwkast met design deuren

U wilt uw schuifwandkast graag afstemmen op uw persoonlijke smaak. En met de ruime keus aan design deuren kan dat tegenwoordig ook. Vaak krijgen wij van klanten de vraag of wij een schuifwandkast met een designdeur kunnen leveren. Ook deze decoratieve schuifdeuren zitten in ons assortiment.

Lees verder
Project Bentvelzen

Project Bentvelzen

Uw huis is uniek! Onze schuifdeurkasten komen in vele vormen en maten en zijn daarom goed aan uw eigen situatie aan te passen. Ook indien u uw inbouwkast wilt plaatsen onder een schuin aflopend dak is dit voor ons geen enkel probleem.

Lees verder
Schuifdeurkast Woerden

Schuifdeurkast Woerden

Deze schuifdeurkast staat vrij van de muren en is op kaal beton geplaatst. Er is daarom een bodempaneel toegepast en aan beide zijkanten een ombouwpaneel

Lees verder
Schuifdeurkast Naaldwijk

Schuifdeurkast Naaldwijk

In dit project hebben de drie deuren en de ombouw van deze schuifdeurkast de kleur Acacia. Het interieur is op verzoek minder diep gemaakt en bestaat uit drie segmenten met allemaal legplanken. Hierdoor is een zee van bergruimte ontstaan.

Lees verder
Schuifdeurkast Schiedam

Schuifdeurkast Schiedam

Voor de deuren en de ombouwpanelen van deze driedeurs schuifdeurkast is gekozen voor de kleur Acacia. Daarbij is een schuifdeur als volledige spiegel uitgevoerd. Naast praktisch gebruik als passpiegel, heeft deze spiegel ook een zeer ruimtelijk effect in de slaapkamer

Lees verder
Schuifdeurkast Vlaardingen

Schuifdeurkast Vlaardingen

Deze prachtige schuifdeurkast heeft drie deuren en staat tussen twee muren. De kleur van twee schuifdeuren is Hacienda Eiken. Deze kleur wordt binnenkort met nog tien andere kleuren aan het assortiment van Schuifwandkast.nl toegevoegd.

Lees verder
Project Vlaardingen

Project Vlaardingen

In dit project hebben we in totaal drie verschillende schuifwandkasten geleverd. De slaapkamerkast in de master bedroom is een kast met vier schuifdeuren en vier bijbehorende interieursegmenten, De kast staat tussen twee muren.

Lees verder
Schuifdeurkast Rotterdam

Schuifdeurkast Rotterdam

Deze kast staat tussen twee muren en heeft vier schuifdeuren met daar achter vier interieursegmenten. Omdat de kast op kaal beton is opgebouwd, staat de kast op een bodempaneel. De kleur van de deuren en de ombouw is grafiet zwart. In deze kast is de CV-installatie weggewerkt.

Lees verder
Schuifwand De lier

Schuifwand De lier

In dit project in De Lier dienen de schuifdeuren om een klimaatinstallatie netjes uit het zicht weg te werken. Er was dan ook geen interieur nodig achter deze schuifwand. Omdat de kast vrij van muren staat is er wel aan beide kanten een eindpaneel toegepast voor de ombouw.

Lees verder
Schuifdeurkast Wateringen

Schuifdeurkast Wateringen

In dit project zijn twee schuifdeur kasten op verschillende dieptes gecombineerd. Dit was nodig omdat de ruimte naast de deuropening niet diep genoeg was om een standaarddiepte kwijt te kunnen. Om de kasten op elkaar aan te laten sluiten is een eindpaneel toegepast.

Lees verder
Schuifdeurkast Maasdijk 1

Schuifdeurkast Maasdijk 1

Deze vierdeurs schuifdeur kast op maat hebben we geplaatst in een appartementengebouw in Maasdijk. De kast staat tussen twee muren waardoor een nis in de slaapkamer mooi opgevuld wordt. Doordat de deuren van vloer tot plafond lopen kan er geen stof op de kast komen te liggen.

Lees verder
Schuifdeurkast Maasdijk 2

Schuifdeurkast Maasdijk 2

Deze vierdeurs schuifdeurkast hebben we op maat geleverd in Maasdijk. De kast staat tussen twee muren. Doordat de deuren van vloer tot plafond lopen kan er geen stof op de kast komen te liggen. Omdat in de kamer vloerbedekking ligt staat de kast op een bodempaneel.

Lees verder
Klassieke Deuren 's-Gravenzande

Klassieke Deuren 's-Gravenzande

Schuifwandkast.nl is de online winkel van Marsman Maatwerk in De Lier. Marsman Maatwerk heeft deze schuifwandkast met klassieke deuren mogen leveren in 's Gravenzande.

Lees verder

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.