Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Inbouwkast in een kleine ruimte

Vaak krijgen wij van klanten de vraag of wij een schuifwandkast in een kleine ruimte kunnen plaatsen. En hoe wij dat doen. Onze klant zit op zo'n moment dan verlegen om opbergruimte in zijn huis en door het optimaal te gebruiken van de volledige muur ruimte, behaalt hij maximaal resultaat.

Tenslotte beslaat een schuifwandkast een ruimte van vloer tot plafond en van muur tot muur (indien gewenst). Met het 'opgeven' van slechts een aantal meter loopruimte, haal je dan al heel veel resultaat. Dat was precies wat we in het volgende project ook hebben gedaan. De klant wilde graag zijn extra kleding netjes en stofvrij opbergen en wilde tegelijkertijd ruimte creëren in deze relatief kleine ruimte.

Inmeetinstructies inbouwkast
De klant gebruikte de inmeetinstructies die u op onze website kunt vinden. Op die manier konden ze goed in kaart brengen wat er op welke plek paste. Vervolgens maakten ze een indeling hoe alle kleding, schoenen en andere belangrijke zaken opgeborgen moesten worden in de kast.

Schuifwandkast in een kleine ruimte

Moesten ze worden opgehangen, in lades gelegd op liever op planken opgeborgen worden? Deze indeling bepaalt de binnenkant van de inbouwkast, maar bepaalt direct ook de hoeveelheid aan schuifdeuren die een klant nodig heeft. Soms heeft een klant andere opbergwensen dan het ophangen van kleding; ook skispullen, kerstbomen e.d. kunnen netjes worden weggewerkt achter een schuifdeuren systeem. Maar de wens van deze klant was optimaal gebruik maken van de ruimte en kleding netjes opbergen.

Spiegeldeuren
De klant koos daarbij voor een mooie spiegeldeur op zijn schuifdeuren om het gevoel van extra ruimte te creëren. Een schuifwandkast met éen of meer spiegels kan een ruimte optisch vele malen groter en lichter doen lijken.

Afbeelding

Zeker in een relatief kleine kamer, overloop of in de hal zult u verbaasd zijn van het fraaie ruimtelijke effect. Alle soorten interieurstijlen zijn te combineren met uw spiegeldeuren. Zo heeft deze klant goed gebruik gemaakt van het terug halen van kleuren uit de rest van zijn interieur, een mooi, klassieke schuifdeur en spiegeldeur. Boven alles is een spiegelschuifdeur natuurlijk ook nog eens zeer functioneel.

Kastinterieur
In dit project was behoefte aan veel opbergruimte voor schoenen en voor hangkleding. De klant besloot dit op te lossen door extra planken bij te plaatsen in het interieur, in plaats van te kiezen voor schoenenrekken. Je weet tenslotte nooit of de opberg behoefte nog eens veranderd in de toekomst, en dan zijn legplanken altijd multifunctioneel in te zetten. Daarbij kunnen we overigens melden dat de interieurs van onze schuifwandkasten makkelijk aan te passen zijn, mocht uw eigen behoefte veranderen in de toekomst.

De wens om veel extra kleding op te kunnen hangen, is opgelost door twee hangsystemen boven elkaar te plaatsen. Het interieur werd afgewerkt met éen lange brede plank aan de bovenkant van de schuifdeurkast door te trekken, zodat er voldoende opbergruimte was voor de kerstboom en een aantal dozen die nog geen plekje hadden. Voor uw eigen kastinterieur adviseren wij u ook goed na te denken welke spullen u graag netjes wilt opbergen in uw eigen schuifwandkast

Kast online bestellen

Stel uw kast op maat samen via onze configurator en ontvang vrijblijvend een offerte of bestel uw kast direct online!

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.