Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Inbouwkast met design deuren

U wilt uw schuifwandkast graag afstemmen op uw persoonlijke smaak. En met de ruime keus aan design deuren kan dat tegenwoordig ook. Vaak krijgen wij van klanten de vraag of wij een schuifwandkast met een designdeur kunnen leveren. Ook deze decoratieve schuifdeuren zitten in ons assortiment.

Een schuifwandkast beslaat een ruimte van vloer tot plafond en van muur tot muur (indien gewenst). Door het toevoegen van een design dat past bij uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw interieur, maakt u van uw ruimte een geheel. U zult verrast zijn over het effect hiervan.

Dat was precies wat we in het volgende project ook hebben gedaan. De klant wilde graag de persoonlijke sfeer van het interieur in zijn huis doortrekken naar de slaapkamer. Zo creëerden ze met een simpele handeling, grootst resultaat.

Inmeetinstructie video
De klant gebruikte de inmeetinstructie video die op onze website te vinden is, en koos in het bestelfomulier het kastinterieur dat hij nodig had voor zijn persoonlijke situatie. In dit geval, veel hangsystemen om kleding op te kunnen hangen en veel legplanken om kleding en schoenen makkelijk op te kunnen bergen.

Inbouwkast met design deuren

Een schuifwandkast met een of meerdere designdeuren staat eigenlijk goed in ieder interieur. U betrekt uw inbouwkast nog beter bij de uitstraling van uw ruimte. Bij ieder onderdeel van het design schuifdeursysteem is goed nagedacht over de vormgeving en de functie ervan.

Afbeelding

Alle systemen voldoen aan de hoogste graad van kwaliteit, functionaliteit, schuifeigenschappen en design. Vraag ons naar de mogelijkheden indien u andere mogelijkheden wenst. Uiteraard zijn onze designdeuren te verkrijgen in een palet van kleuren en designs, volgens de laatste trends.

Kast online bestellen

Stel uw kast op maat samen via onze configurator en ontvang een vrijblijvende offerte of bestel uw kast direct online!

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.