Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Schuifdeurkast Vlaardingen

Deze prachtige schuifdeurkast heeft drie deuren en staat tussen twee muren. De kleur van twee schuifdeuren is Hacienda Eiken. Deze kleur wordt binnenkort met nog tien andere kleuren aan het assortiment van Schuifwandkast.nl toegevoegd. Daarnaast is in deze schuifdeurkast gekozen voor een spiegeldeur. De spiegeldeur is zeer praktisch en heeft bovendien ook een zeer ruimtelijk effect in deze slaapkamer.

Schuifdeurkast Vlaardingen

In verband met het wegwerken van leidingwerk van de radiatoren is aan de rechterkant een koof gemaakt. Het interieur kent zowel legplanken als hanggedeelte zodat er een zeer diverse garderobe in opgeruimd kan worden. De fraaie verlichting en de lademodule op maat in deze schuifdeurkast zijn op aanvraag mogelijk.

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunt u uw kast nog beter zien en voelen. Plan hier uw route

Wij helpen u graag!

Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in De Lier.

Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en u krijgt direct een goed beeld. Staat u wens er niet tussen, neem dan contact op!

Samenstellen

Persoonlijk advies

Wij staan voor u klaar!

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat en kunnen u dus goed adviseren op basis van ervaring!

Contact opnemen

M-Select kasten

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Meer over m-select