Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Schuifwandkast in woonkamer

Bij een schuifwandkast denken mensen vaak aan een inbouwkast in de slaapkamer. Maar een schuifwandsysteem misstaat ook helemaal niet in bijvoorbeeld uw woonkamer, gang of overloop. Zo creëert u snel extra opbergruimte, en ruimt u uw spullen netjes uit het zicht weg. Uw woonruimte ziet er afgewerkt en opgeruimd uit. Een van onze volgende klant had die wens ook. Hij wilde graag een ruimte voor zijn computer met daarbij een inbouwkast om zijn werkspullen netjes in op te kunnen ruimen.

Inbouwkast in een woonkamer
De ombouw van deze schuifwandkast bestaat in dit geval uit een onderpaneel en een zijpaneel. Daarnaast wilde de klant graag een omgeving om zijn computer e.d. neer te zetten. Schuifwandkast zorgde voor de panelen op maat, die dienden als bureau. Deze panelen werden vastgezet tegen het zijpaneel van de inbouwkast, waardoor er een geheel omstond. Tevens koos de klant voor een eenvoudige wit matte uitstraling van zijn schuifdeur, zodat deze goed paste in het interieur van zijn leefruimte.

Schuifwandkast met kastinterieur

Schuifdeuren
Uw inbouwkast heeft uiteraard ook een schuifdeur systeem nodig. Onze schuifdeuren worden geleverd met een kwalitatief hoogstaand frame, en met de gelagerde kogelwielen gaan uw schuifdeuren geruisloos open en dicht. Dat is zeker voor een inbouwkast in een woonkamer erg belangrijk, het open en dicht schuiven van de kast mag tenslotte niet storend zijn.

Schuifwandkast in woonkamer

Uiteraard kunt u bij de keuze van uw schuifdeur kiezen uit vele kleuren en uitstralingen, en deze maken wij dan op maat voor u in ons eigen atelier. Ook een designdeur met mooie opdruk behoort tot de mogelijkheden. De schuifdeur die u kiest voor uw inbouwkast bepaalt tenslotte mede de sfeer van uw ruimte. In dit project werd gekozen voor wit matte deuren, om goed in te blenden met de rest van de leefruimte. Met ons bestelformulier kiest u gemakkelijk uw favoriete kleur en berekent u in drie eenvoudige stappen zelf de prijs van uw favoriete schuifwandkast.

Kastinterieur
In dit project was behoefte aan gecombineerde opbergruimte voor voornamelijk administratieve spullen en zaken die in een huishouden veel gebruikt worden, zoals een stofzuiger en schoonmaakspullen. De klant koos voor een combinatie van legplanken die hoog begonnen en liet daaronder ruimte over voor de overige zaken. Zo werd ook dit kastinterieur weer uniek. Voor uw eigen kastindeling adviseren wij u goed na te denken welke spullen u graag netjes wilt opbergen in uw eigen schuifwandkast.

Inmeetservice
Deze klant koos er voor om onze inmeet experts te vragen, omdat hij zijn bureaublad en schuifwandkast samen wilde voegen tot een geheel. Onze inmeet experts begonnen met het meten van de ruimte, op die manier konden we goed in kaart brengen wat er op welke plek paste. Vervolgens maakten we een indeling hoe alle huishoudelije artikelen en administratieve benodigdheden opgeborgen moesten worden in de kast. Hoeveel planken waren er nodig en hoe hoog moesten die starten om grotere bulk spullen kwijt te kunnen? Deze indeling bepaalt de binnenkant van de inbouwkast. Daarna kon de klant in drie eenvoudige stappen de overige informatie, zoals kleuren, gewenste designs e.d. aangeven, en zijn offerte berekenen. Voor welk interieur kiest u?

Uw kast online bestellen

Stel uw kast op maat samen via onze configurator en ontvang een vrijblijvende offerte. Direct uw kast online bestellen kan ook!

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.