Schuifwandkast.nl logo

Blikvanger en opruimer!

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Schuifwandkast met kastinterieur

Een schuifwandkast bestaat uit meerdere onderdelen: de ombouw, de schuifdeuren en het kastinterieur.

Kast ombouw
De ombouw van deze schuifwandkast bestaat in dit geval alleen uit een onderpaneel. Onze klant wilde graag een inbouwkast die de gehele muur ruimte besloeg van zijn slaapkamer; zijpanelen waren daardoor niet nodig.
Deze schuifwandkast beslaat een ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Uiteraard is het ook mogelijk uw schuifwandkast een of twee zijpanelen te geven, indien uw voorkeur daar naar uitgaat.

Schuifdeuren
Uw inbouwkast heeft uiteraard ook een schuifdeur systeem nodig. Onze schuifdeuren worden geleverd met een kwalitatief hoogstaand frame, en met de gelagerde kogelwielen gaan uw schuifdeuren geruisloos open en dicht. Uiteraard heeft u de keuze uit vele kleuren en uitstralingen, en deze maken wij dan op maat voor u in ons eigen atelier.

Schuifwandkast met kastinterieur

Ook een designdeur met mooie opdruk behoort tot de mogelijkheden. De schuifdeur die u kiest voor uw inbouwkast bepaalt tenslotte de sfeer van uw ruimte. In dit project werd gekozen voor mooie, klassieke deuren in chocolade bruin. Met ons bestelformulier berekent u in drie eenvoudige stappen zelf de prijs van uw favoriete schuifwandkast.

Kastinterieur
In dit project was behoefte aan elegante opbergruimte voor heel veel kleding. De klant koos voor een mooie combinatie van legplanken en hangsystemen. Daarnaast wilde de klant af van het plaatsen van losse elementen voor o.a. sokken en koos voor twee mooie lades in zijn kastinterieur. Hierdoor is het aanzicht van uw kastinterieur direct ook veel netter.

Afbeelding

De interieurs van onze schuifwandkasten zijn makkelijk aan te passen, mocht uw eigen behoefte veranderen in de toekomst. Voor uw eigen kastinterieur adviseren wij u ook goed na te denken welke spullen u graag netjes wilt opbergen in uw eigen schuifwandkast.

Inmeten
Onze klant begon met het meten van de ruimte, op die manier konden we goed in kaart brengen wat er op welke plek paste. Vervolgens maakten we een indeling hoe alle kleding, schoenen en andere belangrijke zaken opgeborgen moesten worden in de kast. Moesten ze worden opgehangen, in lades gelegd en hoeveel lades waren er nodig? Deze indeling bepaalt de binnenkant van de inbouwkast.

Schuifwandkast met kastinterieur

Soms heeft een klant andere opbergwensen dan het ophangen van kleding; ook skispullen, kerstbomen e.d. kunnen netjes worden weggewerkt achter een schuifdeuren systeem. Maar de wens van deze klant was om zijn kleding netjes weg te werken achter een mooi schuifdeursysteem.

Uw kast op maat

Stel uw kast op maat samen via onze configurator en ontvang een vrijblijvende offerte. Direct uw kast online bestellen kan uiteraard ook!

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.