Schuifwandkast.nl logo

Schuifwandkast

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast op maat er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Schowroom Nu samenstellen

Schuifdeurkast kantoor

Betaalbare kast op maat

Zoekt u een schuifdeurkast voor uw kantoor? Stel snel en eenvoudig uw schuifdeurkast samen in de configurator. Een schuifdeurkast voor kantoor is ideaal om al uw spullen netjes op te bergen, maar dan wel uit het zicht. Zo heeft u focus op uw werk en bent u niet afgeleid door losslingerende attributen.

Stel uw schuifdeurkast voor uw kantoor samen.

Ordnerkast kantoor

Een betaalbare ordnerkast in uw kantoor? Laat u verrassen door de vriendelijke geprijsde kasten. Verschillende dessins geven uw ordnerkast een moderne of juist tijdloze uitstraling. Ontdek de paneelkleuren.

Een schuifdeurkast in kantoor biedt een uitgelezen mogelijkheid om uw ordners op te bergen. Handige kantooraccessoires op te ruimen en wat dacht u ervan om uw printer in de kast te plaatsen. Een mooie wandkast op maat, verwerkt van muur tot muur geeft veel opbergruimte maar door de schuifdeuren is dit alles uit het zicht. Stel uw schuifdeurkast voor kantoor samen!

Schuifdeurkast kantoor

Betaalbare schuifdeurkast

Kies uw schuifdeurkast via de configurator. In 5 stappen bent u op de hoogte van de mogelijkheden en kunt u direct om een vrijblijvende offerte vragen. Bent u zeker van uw zaak? Bestel de kast dan direct. Uw kast wordt op maat gemaakt en indien gewenst bij u gemonteerd. Dit alles kan binnen 4 tot 6 weken worden gerealiseerd.


Meer weten over schuifwandkast kantoor?

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw schuifwandkast voor kantoor? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

Stel zelf uw ideale schuifwandkast samen!

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en vraag om een offerte of bestel uw kast op maat direct.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.