Schuifwandkast.nl logo

Schuifwandkast

Benieuwd naar hoe uw ideale schuifwandkast op maat er uit ziet? Bereken eenvoudig uw prijs via onze configurator. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op!

Schowroom Nu samenstellen

Schuifdeurkast kledingkast

Betaalbare kledingkast

Een schuifdeurkast kledingkast is ideaal voor het opbergen van kleding, maar wat dacht u van tassen, schoenen en uw winterdekbed zodra het voorjaar wordt? Wat is het handig om dat allemaal netjes op te kunnen ruimen in een kast die minimale ruimte inneemt omdat schuifdeuren opzij schuiven, in tegenstelling tot draaideurkasten waarbij u altijd rekening moet houden met voldoende ruimte voor uw kast.

Ga naar de configurator

Kledingkast met spiegeldeuren

Wat is er handiger dan een kledingkast met spiegeldeuren? Als u toch een nieuwe schuifdeurkast kledingkast wilt uitzoeken, overweeg dan om een spiegeldeur te kiezen voor één, twee of meerdere schuifdeuren. Een kledingkast met spiegeldeuren is niet alleen functioneel om uzelf goed te hebben bekeken voordat u de deur uit gaat, een spiegel zorgt er optisch voor dat de ruimte groter lijkt.

Wij begrijpen dan ook wel dat het een van de meest bestelde onderdelen van een schuifdeurkast is. Stel uw schuifdeurkast kledingkast met spiegel samen via onze webshop.

Hoeveel schuifdeuren voor uw kledingkast?

Het meest gangbaar is over het algemeen de kledingkast met 2 deuren. Dit kan in vrijwel iedere ruimte staan en zelf bepaalt u hoe breed één schuifdeur kan zijn. De minimale afmeting is 80 cm. Heeft u voldoende ruimte dan kunt u bij ons een kast samenstellen van maximaal 5 meter breed en de hoogte is maximaal 2,75 meter. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Een kledingkast met 3 schuifdeuren wordt ook regelmatig gekozen. Dit geeft vaak een mooie verdeling van uw kast. Ook biedt het de mogelijkheid om uw kast helemaal naar wens in te delen. Wilt u graag een kledingkast met veel hangruimte of gaat u juist voor een kledingkast met veel legplanken. Probeer van te voren te bedenken hoe u uw schuifdeurkast kledingkast wilt gebruiken. Komen er veel jassen en jurken in te hangen? Hangt u uw spijkerbroeken uit? Of vouwt u altijd liever alles op en maakt daarom liever de keuze voor legplanken. En heeft u bijvoorbeeld skikleding? Dan is het gemakkelijk om dit op een legplank kwijt te kunnen.

Verschillende kleuren kledingkasten

Bij Schuifwandkast.nl hebben wij verschillende dessins waar u uit kunt kiezen. Populair is de zwarte schuifdeur kledingkast. Maar ook een kledingkast met houten schuifdeur blijft een veelgekozen schuifdeurkast.

Bekijk alle kleurmogelijkheden voor uw kast

Meer weten over een schuifdeurkast kledingkast?

Heeft u nog specifieke vragen of wensen voor uw schuifdeurkast kledingkast? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op en wij helpen u graag verder bij het samenstellen van uw goedkope en kwalitatieve schuifdeurkast op maat.

Stel zelf uw ideale schuifwandkast samen!

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator en vraag om een offerte of bestel uw kast op maat direct.

Vragen?

Komt u er niet uit?

Vragen?

Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder, bel 0174 - 420 861 of email ons en wij staan u graag te woord.


Contact

Wat zeggen onze klanten

Vele projecten hebben wij reeds opgeleverd

Prima service. Mooi product en vakkundig geplaatst! Bedankt Herman.

Mark en Wietske

Goed advies in de showroom. Men neemt tijd voor de klant. De gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

Karin
Meer referenties

Zelf uw kast samenstellen

Eenvoudig en duidelijk

Benieuwd wat uw kast kost? Stel hem samen via de configurator. Vraag een offerte aan of bestel uw kast op maat direct!

Samenstellen

Meten en Monteren

Doe het zelf

Door zelf uw kast te meten en monteren, bespaard u een hoop geld. Wij geven tips hoe u dit goed aanpakt.

Meten en monteren

Kwalitatieve kasten

Tegen een eerlijke prijs

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.